Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al Govern per què desmantella la Unitat Especial anticorrupció de Balears

Pablo Martín Campaña Pablo Martín presenta una pregunta escrita al Govern Central ja que "no s'entén" aquesta decisió, quan hi ha desenes de peces obertes per corrupció

Palma, 30 juliol 2012.- Els diputats socialistes per Balears en el Congrés dels Diputats han registrat avui una pregunta escrita al Govern de Mariano Rajoy per conèixer "els motius que justifiquen el desmantellament de la Unitat Especial d'Investigació Judicial contra la Corrupció de l'Agència Tributària en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears".

Pablo Martín ha considerat imprescindible rebre una explicació del Govern central, ja que "no s'entén de cap manera" que mentre la Fiscalia Anticorrupció treballa contra rellotge en els diferents casos de corrupció oberts, la Unitat especial que feia les diligències i investigacions prèvies es quedi sense recursos.

El desmantellament d'aquesta unitat "és una molt mala notícia", ha valorat avui matí la diputada socialista Lourdes Aguiló. Ha opinat Aguiló que, sense l'ajuda d'aquest cos especialitzat, serà molt més complicat perseguir i resoldre tots els processos contra la corrupció que ara mateix estan en marxa a Balears.

La nostra comunitat ha estat lamentablement coneguda a tota Espanya pels nombrosos casos de corrupció protagonitzats pel Govern del Partit Popular durant la darrera legislatura de Jaume Matas. Molts d'aquests casos només estan ara en els inicis de les investigacions, i la manca de recursos poden endarrerir -i perjudicar greument- els processos.

Ara mateix hi ha desenes de peces obertes per corrupció a Balears, i d'altres que estan en procés d'investigació, com ara la ramificació balear del Cas Gürtel.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube