Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Bauzá no pot acceptar aquests pressuposts i seguir al capdavant de les Illes Balears"

 

 Francina vaga p Si es confirmen les xifres dels PGE 2013 publicades avui, Balears patirà un "sacrifici injust i insolidari"

Palma, 5 d'agost 2012.- Les xifres dels pressuposts generals de l'Estat per al 2013 publicades
avui, que suposarien per a Balears rebre 104,74 milions d'euros menys que en 2012, implicaran un "sacrifici injust i insolidari" per a les illes. "Si es confirmen aquestes xifres, el president Bauzá s'ha de plantejar si pot continuar al capdavant de la nostra comunitat autònoma i defensar els interessos dels ciutadans i de les nostres empreses", ha valorat avui la secretària general del
PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Armengol ha opinat que "Bauzá no pot acceptar aquests pressupostos i seguir al capdavant de les Illes Balears", tornant a posar els interessos del Partit Popular per damunt els dels ciutadans i ciutadanes.

Si es confirmen les dades ara avançades, aquest seria l'enèsim fracàs del Govern Bauzá.  Espera que no sigui un altre engany del PP", ha dit Armengol, recordant que Bauzá també va prometre lluitar per les inversions estatutàries (uns 400 milions d'euros anuals), suspeses ara per Madrid." També varen prometre feina per a tothom, i aquesta setmana hem vist un mes de juliol amb xifres històriques d'atur, en plena temporada turística", ha dit. Varen negar el copagament sanitari i ara tenim targeta sanitària fantasma a 10 euros, costs afegits per a molts de serveis, i
el tancament previst de dos hospitals. Varen prometre la baixada del IVA turístic, i el pugen. I en connectivitat, a les Balears estam pitjor que mai.

"Davant aquesta situació tan greu, Bauzá anteposa els interessos del Partit Popular als dels
ciutadans de Balears, que pateixen un deteriorament constant en la seva qualitat de vida", ha criticat Armengol.

Igualment, les decisions del PP estan perjudicant greument  les empreses balears. "Balears, que era una de les comunitats millor situades per repuntar de la crisis, es troba cada dia amb nous entrebancs gràcies a la nefasta gestió del Partit Popular", ha opinat la també portaveu parlamentària.

Armengol ha tornat estendre la mà al PP per defensar junts els interessos de Balears davant l'Estat. La secretària general ha apuntat : "esperam que Bauzá sigui capaç de formar un front comú amb els agents socials, econòmics i polítics per reclamar junts a Madrid el què és just per a Balears".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube