Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE qualifica de “lamentables” les desqualificacions de Bauzá cap a les persones en atur i l’hi exigeix una immediata i urgent rectificació

Joana Barcel_webLa diputada del Grup Parlamentari del PSIB-PSOE, Joana Barceló, ha qualificat de “lamentables i vergonyoses” les afirmacions del president Bauzá en una entrevista radiofònica on va insinuar que algunes persones en atur no volen ser cridades a treballar per poder cobrar el subsidi. Barceló ha reprovat durament aquestes declaracions de la màxima autoritat a les Illes Balears que denoten, segons la diputada socialista, una absoluta falta de coneixement i de sensibilitat cap el drama que pateixen els milers de persones que no tenen feina.
 
Des del PSIB-PSOE, Barceló l’hi ha recordat a Bauzá que el que ha de fer un president és cercar solucions als problemes, en aquest cas crear ocupació, i no insultar a les persones que es troben en atur. Per la diputada socialista, el fons que amaguen aquestes acusacions del dirigent del PP és criminalitzar a les persones que cobren aquest subsidi o una ajuda de cara a justificar nous retalls en aquest tipus de prestacions.
 
Joana Barceló ha afirmat que a les Illes Balears hi ha més de 51.000 treballadors que estan apuntats al SOIB i que no han cobrat res aquest mes de juliol. A més, hi ha més de 30.000 famílies que tenen tots els seus membres en situació d’atur i que travessen una situació de desesperació. Per la diputada socialista, aquestes són les xifres i la realitat a la que hauria de fer front Bauzá i el PP, enlloc de dedicar-se a desqualificar i insultar als aturats.  És per això, que Barceló ha exigit una immediata i urgent rectificació al president del Govern.
 
La diputada socialista ha retret a Bauzá que hagi passat en un any de fer-se fotos en campanya electoral amb persones aturades a insultar-les directament

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube