Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern PP de retallar a alguns col•lectius mentre manté la “cultura de la subvenció” a les entitats ideològicament afins

Conxa ObradorLa diputada del Grup Parlamentari Socialista, Conxa Obrador, ha criticat la demagògia que practica el Govern Bauzá que retalla en ajudes a alguns col·lectius mentre aprova una convocatòria de subvencions dirigida a entitats i associacions afins i de caire ultra reaccionàries. Obrador ha lamentat que el PP elimini ajuts i subvencions de forma indiscriminada a diferents col·lectius acusant-los de viure en la “cultura de la subvenció” mentre les mante per altres.

Conxa Obrador ha fet aquesta valoració després de la convocatòria de subvencions aprovada pel Govern del PP per a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes adreçats al suport i l’atenció a dones joves embarassades i a mares i pares joves amb dificultats socials o personals. La diputada socialista ha qualificat de “burla” aquesta convocatòria d’ajuts després de la política d’austeritat maníaca feta pel PP en el darrer any. Obrador ha recordat que el Govern Bauzá ha deixat en zero les ajudes i subvencions a les entitats que treballen amb els col·lectius més desfavorits, com les de persones amb discapacitat, dones i homes, infants, adolescents i persones majors que no tenen cap tipus d’ajuda en uns moments on augmenta la pobresa i exclusió social a les Illes Balears, situant-nos a la coa de totes les comunitats autònomes.

Des del PSIB-PSOE, la diputada Obrador ha manifestat l’acord a què l’Administració doni suport, de forma general, a totes les entitats socials que treballen per millorar la vida de les persones de la nostra comunitat. Però per a Obrador, aquesta convocatòria per a dones embarassades amb dificultats només té per finalitat el repartir 20.000 euros entre associacions ultra reaccionàries pro vida. La diputada socialista ha manifestat que si la voluntat del Govern és ajudar a les dones, el que ha de fer és mantenir tots els serveis públics amb garanties d’equitat i universalitat per a que puguin fer-ne ús. Obrador ha dit que és una burla aquesta línia d’ajuts quan el PP està impulsant una sèrie de decisions, especialment doloroses pel col·lectiu de dones, com el desmantellament de la llei de Dependència, la modificació de la llei de l’avortament o l’exclusió del sistema sanitari a milers de dones immigrants.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube