Imprimeix
PDF

Diéguez: “la Junta de Portaveus ha rectificat al PP i reconeix que la reprovació d’Armengol no s’ajusta al reglament del Parlament”

dieguez webEl diputat del Grup Socialista, Antoni Diéguez, ha manifestat que la reunió de la Junta de Portaveus del Parlament ha tractat la reprovació per part del PP de la portaveu socialista Francina Armengol durant la Comissió d’Hisenda acordant que “no s’ajusta al Reglament de la Cambra aquesta reprovació”. 

Diéguez ha insistit en la irregularitat de l’acord que ahir va prendre la Comissió d’Hisenda i Pressupost del Parlament reprovant Armengol i ha donat a conèixer que la Junta de Portaveus així ho ha refrendat. El diputat socialista ha informat que el PSIB-PSOE presentarà un recurs davant el Tribunal Constitucional per a què declari nul i contrari a dret la reprovació al haver vulnerat els drets d’un diputat. 

La Junta de Portaveus ha reconegut l’actitud antirreglamentària que va fer ús el PP per a reprovar a una diputada de l’oposició en una Comissió enlloc de traslladar aquests assumpte a la comissió de l’Estatut del Diputat. 

El diputat Antoni Diéguez ha qualificat de “perversió democràtica” la utilització que està fent Bauzá i el PP del Parlament i ha recordat que entre les seves funcions està la de controlar al Govern, i no a l’oposició. El Parlament té “dues tasques: la tasca de control al Govern i la funció legislativa, però en cap democràcia ni en cap procediment parlamentari, la Cambra està per reprovar a l’oposició”, ha afegit.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube