Imprimeix
PDF

Armengol: “Bauzá ha vingut amb les mans buides”

091012 Armengol en Ple ParlamentLa portaveu del Grup Socialista, Francina Armengol, ha afirmat que el president Bauzá va perdre una oportunitat única per defensar els interessos de les Illes Balears en la darrera Conferència de President. Armengol ha lamentat que “Bauzá hagi vingut amb les mans buides”, amb cap compromís ni proposta. 

Durant la compareixença per donar compte de la Conferència de Presidents, Francina Armengol ha recordat a Bauzá el compromís que va assolir de reclamar el deute pendent de més de 1000 milions d’euros que té el Govern Central. “Tenia una oportunitat única per a defensar els interessos dels ciutadans d’aquí les Illes però vostè no va fer la feina”, ha insistit Armengol que a més l’hi ha retret al president la rebaixa de més d’un 45% d’inversió que els PGE contempla per a la nostra comunitat l’any 2013. “Malauradament, fan rialles els compromisos del Govern Rajoy amb les Illes Balears” ha afirmat Armengol que ha recordat que el projecte de PGE contempla 3,9 milions d’euros en matèria ferroviària davant els 1000 milions d’euros que s’invertiran en la resta d’Espanya. 

La portaveu socialista ha reclamat al president Bauzá que concreti quina proposta té per millorar l’actual sistema de finançament i ha alertat de l’empitjorament que pot suposar per a les Illes qualsevol canvi. “Amb el sistema de finançament que va aprovar el PSOE, les Illes Balears han rebut en el primer any 535 milions d’euros, un 39.5% més del que hagués suposat l’anterior sistema, i ens ha situat a la mitja”, ha recordat Armengol. 

Armengol ha criticat que Bauzá no hagi aconseguit res de la V Conferència de Presidents i ha negat un possible reconeixement de la insularitat que el cap de l’Executiu ha reivindicat. “No hi ha cap reconeixement de la insularitat, només es menciona en relació a les polítiques europees, per part no hi ha cap compromís del Govern Central” ha insistit la portaveu socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube