Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia que Bauzá no vulgui comparèixer en el Parlament per explicar les condicions les rescat

Thomas webVicenç Thomàs, portaveu adjunt socialista, ha denunciat l’oposició del PP a la compareixença del president Bauzá davant el Parlament per explicar les condicions econòmiques i polítiques del rescat de les Illes Balears. Thomàs, en declaracions després de la Junta de Portaveus, ha explicat que el PP ha impedit la compareixença de Bauzá que el Grup Socialista havia demanat el passat divendres quan el Govern va anunciar que s’acollia al mecanisme de rescat. 

Thomàs ha criticat que el president Bauzá es negui a comparèixer davant la Cambra per donar compte del primer rescat al que ha de fer front les Illes Balears. A més, el portaveu socialista ha lamentat que l’anunci del rescat el prengués Bauzá tot sòl, sense informar als grups polítics. 

Obscurantisme en la data del Debat

Per altra part, Thomàs ha lamentat a la finalització de la Junta de Portaveus que el Govern encara no hagi informat de la data de celebració del proper Debat de Política General. Vicenç Thomàs ha recordat de la necessitat d’aquest debat davant l’actual situació de crisi i de rescat a la que ha de fer front la Comunitat Autònoma mentre el Govern encara no fixa una data.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube