Imprimeix
PDF

Thomàs acusa al PP i Mesquida del retall en les pensions als jubilats del IB-Salut

vicen thomas_conxa_obrador_parlament_2011El diputat i portaveu adjunt socialista, Vicenç Thomàs, ha responsabilitzat del retall en les pensions que reben els jubilats de l’IB-Salut als responsables polítics del PP, i en concret al conseller de Salut, Antoni Mesquida. Vicenç Thomàs i la diputada Conxa Obrador s’han desplaçat avui matí a les oficines de la conselleria de Salut per traslladar el seu suport i solidaritat al grup de jubilats que han iniciat una tancada en senyal de protesta per l’eliminació d’una part de les seves pensions. 

El diputat socialista ha lamentat que el PP canviï ara, amb un real decret del Govern Rajoy, les condicions de prejubilació que va oferir als treballadors del Ib-Salud i que els hi pot suposar una pèrdua d’entre un 30 i un 40% de les seves pensions. Thomàs ha criticat que les Illes Balears hagi estat la primera comunitat que ha acordat l’aplicació d’aquesta mesura “injusta” de Rajoy, tal i com l’ha qualificat. El diputat socialista ha reclamat més dedicació al responsable de Salut del Govern, el conseller Mesquida, per resoldre aquest problema que el PP ha creat. “És un problema de voluntat política” ha dit Thomàs, qui ha demanat una solució immediata per aquests jubilats. 

El portaveu adjunt del Grup Socialista ha anunciat durant la seva visita als jubilats tancats en les oficines del Ib-Salut la presentació d’una iniciativa en el Parlament per a que no s’apliqui el decret i es respectin els acords assolits amb els treballadors i les seves pensions.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube