Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte denuncia la paralització de les obres del nou Hospital d’Eivissa

121026 foto_hospitalPSOE-Pacte ha denunciat avui “la paralització de les obres del nou Hospital d’Eivissa des de fa més d’un any”, el que suposa un exemple clar del “fracàs de la política sanitària del Govern del PP”, que ha tengut “fins a 3 consellers en només 16 mesos”. Així ho han dit el portaveu de PSOE-Pacte, Xico Tarrés, i el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista Vicenç Thomàs, que ser l’impulsor del projecte d’Hospital d’Eivissa com a conseller de Salut amb l’anterior Govern progressista. Ho han dit precisament a les portes del nou Hospital, totalment parat des de fa més d’un any:  “Podeu veure que l’edifici de consultes externes està acabat però sense obrir portes, i la resta està tot parat, quan estam a punt d’arribar a la data de novembre del 2012, que és quan estava prevista la finalització del conjunt del nou complex hospitalari”, ha explicat Vicenç Thomàs.
 
El diputat socialista va demanar fa 5 mesos a la conselleria de Salut poder realitzar una visita a l’obra del nou Hospital i consultar el modificat del contracte signat amb l’empresa constructora. El Govern Balear "no ha respost aquestes peticions del Grup Socialista, i ja hem tengut 3 consellers", ha recordat Thomàs. La situació actual de paràlisi de les obres del nou Hospital d’Eivissa també afecten al nou Centre de Salut de Sant Josep de sa Talaia, que està acabat des de fa un any però que no pot obrir portes ja que forma part de la mateix contractació i està lligat a l’obertura de la primera fase de l’Hospital, que continua tancada.
 
Thomàs també ha lamentat la situació del projecte de servei de Radioteràpia, del qual no se’n sap res des que governa el Partit Popular. Tampoc se sap absolutament res del projecte de reconversió de l’actual Can Misses en centre sociosanitari i d’atenció primària. Segons el diputat socialista, el PP no vol fer aquest projecte ja que pretén mantenir la situació actual, d’ubicar els centres de salut de Vila i de Can Misses en un mateix edifici, el de l’avinguda 8 d’agost. 
 
“Sansaloni no té l’experiència necessària”
Vicenç Thomàs ha criticat el “fracàs” en la política sanitària del Govern Balear, de la qual n’és “corresponsable” el nou conseller de Salut, Martí Sansaloni, per les seues anteriors responsabilitats com a alt càrrec. Segons Thomàs, el nou conseller “no té l’experiència necessària” i considera que l’han escollit simplement perquè serà “dòcil” i “acceptarà tot el que li digui el PP”. El diputat socialista considera que “Mesquida se’n ha anat per cessar persones amb el carnet del PP, però Sansaloni farà tot el contrari”.

Vicenç Thomàs ha lamentat que la degradació del sistema públic de salut a les nostres illes “ha arribat a un nivell mai vist”. Segons el diputat, la situació serà molt pitjor si no fos per l’esforç dels professionals sanitaris, que “aporten un plus” davant el “desgavell que està provocant el Govern de Bauzá”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube