Imprimeix
PDF

Pilar Costa: “esperam que el PP compleixi amb el seu codi ètic i per tant les persones imputades deixin els seus càrrecs públics”

Pilar costaLa portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha lamentat que “una vegada més la imatge de les Illes Balears estigui lligada amb casos de corrupció”. Costa ha fet aquestes declaracions en els passadissos del Parlament després de conèixer-se la imputació de càrrecs del PP en el cas Over, entre ells el batle d’Inca o el director insular de l’Estat a Menorca. 

Pilar Costa ha demanat al PP que compleixi amb el seu propi codi ètic, segons el qual qualsevol persona imputada no ocuparia un càrrec públic. “Esperam que el PP compleixi amb el que ells mateixos es varen comprometre”, ha afirmat. 

La portaveu del PSIB-PSOE ha manifestat que “l’ombra d’una etapa, la del Govern Matas, que alguns s’han capficat en que havia passat, torna a l’actualitat política sota l’etapa de Bauzá”. Costa ha manifestat el desig que la justícia aclareixi tot aquest cas i actuí amb contundència, “caigui qui caigui” ha reiterat a la finalització del Ple del Parlament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube