Imprimeix
PDF

Armengol: “el pressupost és l’evidència del fracàs del Govern Bauzá”

FAS al psibLa portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha afirmat que el projecte de pressupost del Govern per al 2013, que preveu menys recursos públics i una pujada d’impost, “demostra el fracàs absolut de la política econòmica de l’executiu Bauzá”. Armengol, que ha fet una primera valoració dels comptes presentats avui pel Govern, ha lamentat que no hi hagi cap mesura per sortir de la crisi i a més representen una nova amenaça per la sanitat i l’educació pública, que tornen a patir una retallada de recursos. 

Des del PSIB-PSOE, Armengol ha acusat al Govern de voler maquillar les xifres ja que no és veritat que vuit de cada de deu euros es destinin a polítiques socials. “On el Govern del PP torna a destinar la major part dels esforços és en els bancs, amb un augment del 43% dels interessos a més de les amortitzacions”, ha destacat la dirigent socialista. Francina Armengol ha manifestat que el fracàs del Govern del PP queda palès amb la pujada d’imposts per tots amb el cànon de l’aigua o l’impost sobre els envasos i en la recuperació, amb un any de retard i rectificant, de l’impost de Patrimoni. La portaveu parlamentària ha destacat a més la renúncia del Govern PP en apostar per la inversió com a eina de recuperació econòmica així com en polítiques d’ocupació, el principal problema dels ciutadans. “La retallada d’un 34% de pressupost per fomentar la recerca de feina és una galtada que el PP pega als més de 122.000 aturats que hi ha a les Illes Balears”, ha dit. 

Finalment, Francina Armengol ha criticat que el Govern estigui jugant a despistar i no digui si mantendrà oberts els hospitals Joan March i General. “L’executiu Bauzá no dóna cap seguretat i no aclareix que farà amb aquests dos hospitals, allargant l’agonia que afecta als seus treballadors i a tota els ciutadans de Mallorca” ha lamentat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube