Imprimeix
PDF

La sortida de l'Institut Ramon Llull és una passa més en la deriva del PP més dretà contra la llengua catalana

lluis maicas_socias El PSIB-PSOE considera "una nova equivocació" la sortida de Illes Balears de l'Institut Ramon Llull

Palma, 7 de novembre 2012.- Els socialistes de Balears lamenten la decisió del Govern de les Illes Balears d'abandonar l'Institut Ramon Llull, una passa més en la deriva del Partit Popular més dretà en contra la llengua catalana. Aquesta decisió és "una nova equivocació" del Partit Popular, que fa anys ja va abandonar la institució destinada a la promoció de la cultura i la llengua catalana.

Es tracta "d'una molt mala notícia que només referma la deriva espanyolista i dretana d'aquest Govern, obsessionat per fer desaparèixer la nostra llengua pròpia i la nostra identitat", ha valorat el diputat socialista Lluís Maicas.

Els socialistes consideren que la sortida és una decisió política en la línia de l'atac constant contra la llengua catalana. "Una passa més en el desvari d'uns governants que no estimen aquesta terra i que menyspreen la seva gent", ha dit Maicas. Davant una actitud tan agressiva, la ciutadania no té més camí que la resistència i la defensa d'allò que és just, ha afegit.

Ha recordat el diputat que recentment, en el desè aniversari de la institució, celebrat a l'església de sant Francesc, el conseller Bosch no va deixar entreveure es d'una decisió que, com no podia ser d'altra manera, ja estava presa. Bosch, "malgrat el seu doble llenguatge, haurà estat el pitjor Conseller de Cultura d'aquesta Comunitat, al servei del pitjor President", ha opinat Maicas.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube