Imprimeix
PDF

Cristina Rita lamenta que el Conseller no confirmi quan cobraran els malalts pels bitllets avançats

Cristina Rita La diputada socialista denuncia que el Govern no està complint l'acord amb les agències de viatges i el retard en els pagaments podria tornar a dur problemes

Palma, 7 de novembre 2012.- La diputada socialista Cristina Rita ha lamentat que el conseller de Salut, Família i Benestar Social no pugui confirmar, a dia d'avui, quan cobraran els malalts que varen avançar el preu dels bitllets per motius sanitaris fa més d'un any.

"Aquest és un problema que afecta principalment als malalts de Menorca, Eivissa i Formentera, que tenen el seu hospital de referència per a qüestions complexes a Mallorca", ha explicat la diputada socialista durant la Comissió de Salut del Parlament de les Illes Balears. El conseller Sansaloni ha reconegut que "els ciutadans tenen dret a cobrar", però els pagaments estan pendents de que es resolguin els problemes de tresoreria del Govern. No ha pogut concretar quan es pagarà.

Rita ha denunciat que, en vàries ocasions, els ciutadans han hagut d'avançar els doblers perquè l'Associació d'Agències de Viatge es va plantar, precisament per la manca de pagament de les factures. Aquesta situació es podria tornar a produir, si el Govern no compleix diligentment amb els pagaments vençuts.

"L'acord que Aviba va tancar amb la Consellera Castro el passat mes de maig no s'està complint i darrerament s'han tornat a acumular retards en els pagaments", que suposadament havien de ser a 60 dies, ha denunciat la diputada socialista. "Els mateixos problemes podrien tornar-se a produir una altra vegada", ha afegit la diputada socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube