Imprimeix
PDF

El Parlament dóna suport a una iniciativa socialista per a la construcció d'una nova escola a Son Macià

081112 Obrador tema escola Son MaciàEl Parlament de les Illes Balears ha aprovat avui una Proposició No de Llei del Grup Socialista que insta el Govern a iniciar la reforma o nova construcció del centre d'educació infantil i primària “Pere Garau” de Son Macià, a Manacor. 

La iniciativa de la diputada socialista Conxa Obrador ha estat aprovada amb el suport de tots els grups polítics, en la Comissió de Cultura, Educació i Esports celebrada avui horabaixa, i a la que han assistit representants de l'Associació de pares i mares d'alumnes del centre i regidors socialistes de Manacor. 

“Moltes gràcies a tots els partits per contribuir a que aquest centre es pugui fer, finalment, realitat”, ha dit Obrador en acabar la Comissió, ja que aquest és un tema que reivindiquen des de fa molts d’anys la comunitat educativa i els pares i mares del col·legi.  

El centre d'Educació infantil i primària “Son Macià” està en un edifici construït fa trenta anys amb un projecte poc funcional: els nins han de sortir de l'edifici per anar al bany, hi ha només 4 banys per tota l'escola i no estan adaptats. Hi ha barreres arquitectòniques que incompleixen la normativa: aules comunicades amb una sola porta d'entrada i sortida, manca d'espais per guardar el material, mals olors de la fosa sèptica, etc. “Les pèssimes condicions estructurals i higiènic-sanitàries posen en perill l'alumnat i condiciona l'activitat docent, tot i que l'equip de mestres supera cada dia aquestes dificultats amb una gran dedicació i professionalitat”, ha explicat Obrador en defensar la PNLL.

“Ara ens trobam més a prop de poder donar una solució als nins i nines de Son Macià. Està clar que es mereixen una nova escola que pugui garantir la seguretat dels infants i oferir la mateixa qualitat educativa i d'instal·lacions de que gaudeixen els nins i nines escolaritzades en altres centres”, ha dit la diputada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube