Imprimeix
PDF

Armengol encapçalarà la delegació del PSIB-PSOE en la manifestació per la vaga general

foto mani webEls secretaris generals insulars i molts de socialistes de Mallorca, Menorca i Eivissa participaran en les protestes

Palma, 14 novembre 2012.- La secretària general del PSIB-PSOE i portaveu parlamentària, Francina Armengol, encapçalarà avui horabaixa la delegació socialista en la manifestació convocada per les organitzacions sindicals com a acte final de la jornada de vaga general del 14N.

Armengol i altres membres de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, així com diputats del Grup Parlamentari, participaran en la protesta que recorrerà els carrers de Palma en contra de les retallades de l'Estat del Benestar, de l'educació i la sanitat públiques i dels drets de tots els ciutadans i ciutadanes.

Molts de militants i simpatitzats socialistes es sumaran a la manifestació, que també comptarà amb la presència de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Sílvia Cano, el portaveu socialista en el Consell Insular de Mallorca, Jaume Garau, i la portaveu socialista en l'Ajuntament de Palma, Aina Calvo, a més d'altres consellers, regidors i membres de les executives insular i locals.

També a Menorca i a Eivissa, el PSIB-PSOE es sumarà a les manifestacions convocades. A Menorca, el secretari general Vicenç Tur, acompanyat de membres de l'executiva i diputats, encapçalarà la delegació socialista. I a Eivissa, el nou secretari general, Vicent Torres, encapçalarà el grup de socialistes en la manifestació, entre els quals hi figuren els membres de l'Executiva.

Les seus del Partit Socialista a totes les illes romandran avui tancades per la vaga general, una vaga que el PSOE recolza ja que considera que hi ha motius més que suficients per a la seva celebració. El Grup Parlamentari Socialista en el Parlament de les Illes Balears mantindrà serveis mínims d'un diputat en cada comissió parlamentària, per responsabilitat, ja que estam en plena tramitació del Pressupost de la comunitat per al 2013.

 El PSIB-PSOE ja va anunciar la setmana passada que participaria en la vaga davant les "retallades massives" del PP que afecten principalment a les classes mitjanes i treballadores, als petits i mitjans empresaris i als que pitjor ho estan passant. El PP està desmantellant l'Estat del Benestar i està minvant la qualitat de l'educació i la sanitat pública com no havia passat mai. En només dos anys, estan tirant per terra la feina de més de 30 anys i per això, els socialistes consideren més que justificada la vaga general.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube