Imprimeix
PDF

Costa: “els ciutadans han demanat un altre tipus de polítiques i han dit al PP basta ja de retalls”

Pilar costa vagaLa portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha qualificat d’èxit el resultat de la vaga general d’ahir a les Illes i ha destacat la nombrosa participació dels ciutadans a les manifestacions. “Més de 80.000 persones han mostrat el seu malestar amb les polítiques del PP tant del Govern de Rajoy com Bauza” ha manifestat Costa. 

Per la portaveu socialista, el missatge que ha llençat la gent als dirigents del PP ha estat clar i és que “han dit basta ja, volem un altre tipus de polítiques per sortir de la crisi”. Costa ha acusat al Govern de Mariano Rajoy i al Govern de Bauzá d’estar “aplicant els retalls de drets socials i laborals més gran que patim des de la democràcia” i ha reclamat un canvi de rumb. 

Des del PSIB-PSOE, Pilar Costa ha mostrat la seva satisfacció per la resposta rotunda i multitudinària que els ciutadans del conjunt de les Illes han fet arribar al Govern de l’Estat i al de Bauzá i ha criticat que el PP estigui utilitzant la crisi com una excusa per destruir l’Estat del Benestar i el model institucional.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube