Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna les ingerències de la Guàrdia Civil en els centres escolars de les Illes

Cristina Rita El Grup Socialista demanarà al conseller Bosch si tenia coneixement de les actuacions presumptament ordenades per Delegació de Govern El Partit Socialista de les Illes Balears ha expressat avui la seva més rotunda condemna per les actuacions de la Guàrdia Civil que, segons el sindicat STEI, ha visitat alguns centres escolars de les Illes Balears per saber si s’adheririen a les concentracions de dijous dia 13 de desembre.

“Considerem altament preocupant que la Delegació de Govern hagi pogut enviar la Guàrdia Civil als centres escolars, com si ens trobéssim encara en una altra època de la història d’Espanya”, ha denunciat avui la diputada socialista Cristina Rita. Rita ha lamentat aquestes actuacions, en el cas que siguin certes. Per això, el Grup Socialista en el Parlament de les Illes Balears formularà una pregunta al conseller d’Educació, Cultura i Universitat, Rafel Bosch, en la Comissió d’Educació i Cultura, per confirmar les informacions denunciades. Igualment, Rita demanarà al conseller si, en el cas que sigui cert, ell en tenia coneixement.

Per altra banda, el Grup Socialista vol expressar el seu suport a la convocatòria de protesta que han convocat els sindicats i altres representants de la comunitat educativa de les Illes Balears, davant les retallades pressupostàries en matèria educativa i la imposició de normes que es considera que van adreçades a impedir la llibertat d’expressió de la comunitat educativa.

Aquestes concentracions es faran en tot tota Espanya en defensa de l’escola pública, qüestió que sempre ha estat un dels pilars ideològics del PSOE. És el cas de les Illes Balears, a més, s’ha estès el malestar a conseqüència de la publicació dels dos avantprojectes, el de Convivència i Autoritat del Professorat i el d’Utilització de símbols en els edificis públics, que semblen ser un càstig a les anteriors protestes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube