Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix que Bauzá doni la cara després de la dimissió de Rotger

Pilar costa vaga

El PSIB-PSOE considera que Pere Rotger ha pres la decisió correcta davant "una situació insostenible", anunciant la seva dimissió com a president del Parlament de les Illes Balears. "Balears no es podia permetre tenir la segona autoritat de la Comunitat Autònoma imputada per corrupció", ha opinat la portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa.

Aquesta dimissió és la conseqüència lògica de la situació en la que es trobava l'ex-batle d'Inca, imputat per presumpta corrupció en la contractació irregular de l'empresa Over Marketing, vinculada a la trama Gürtel.

Pilar Costa ha considerat, no obstant, que "sembla incongruent amb el codi ètic del Partit Popular i el compromís ètic del president Bauzá" que Rotger quedi com a diputat del Grup Parlamentari Popular en el Parlament.

De fet, el PSIB-PSOE considera que ja és hora que el Partit Popular doni la cara i expliqui què va passar amb els doblers públics mentre governava en aquesta comunitat autònoma. "Bauzá, com a president del Partit Popular de Balears i president del Govern ha d'explicar d'una vegada per totes què passa amb la corrupció i el finançament il·legal del seu partit", ha opinat Costa.

Pere Rotger és el segon president del Parlament de les Illes Balears que ha hagut de dimitir per problemes de corrupció. En l'anterior cas, la presidenta va dimitir del seu càrrec i també com a diputada.

Els processos policials i judicials en curs estan investigant el possible finançament il·legal del Partit Popular entre els anys 2003 i 2007, i afecten també a altres alts càrrecs i ex-alt càrrecs del PP de Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube