Imprimeix
PDF

Els socialistes presenten esmenes al pressupost per evitar acomiadaments a IBANAT i Espais de Natura

Cosme BonetCosme Bonet: "Una comunitat turística com la nostra no es pot permetre deixar abandonats espais com la Serra Tramuntana, la Dragonera o el Parc Nacional de Cabrera"

Representants dels treballadors de les empreses públiques IBANAT i Espais de Natura s'han reunit amb els diputats socialistes Cosme Bonet i Joan Boned per explicar la situació en que es troben, arran dels incompliments dels compromisos adquirits per part de la gerència de les dues empreses i per part de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient.

"Estam molt preocupats per la manca capacitat negociadora de la Conselleria, que  amb l'acomiadament d'uns 50 treballadors, provocarà greus problemes de gestió en les dues empreses públiques", ha declarat Cosme Bonet. El diputat socialista ha advertit que els acomiadaments afectaran de forma directa a un aspecte molt delicat de la nostra comunitat autònoma, com es el manteniment dels espais naturals.

"Una comunitat turística com la nostra no es pot permetre deixar abandonats espais com la Serra Tramuntana, la Dragonera o el Parc Nacional de Cabrera", ha denunciat Bonet. El socialista consideren que és "una irresponsabilitat per part del Govern de la Comunitat deixar la Serra de Tramuntana amb només dues persones per tasques de camp, així com deixar la Dragonera només amb personal del Consell de Mallorca, és a dir, per tasques de vigilància, sense personal per manteniment ni altres feines".

Per això, el Grup Socialista demanarà explicacions Conselleria. Avui mateix, en la Comissió d'Hisenda i Pressuposts, els socialistes presenten una esmena als pressuposts de la CAIB per al 2013, en que demanen augmentar en 1,8M€ la partida de personal que permetria evitar els acomiadaments a IBANAT i Espais de Natura.  

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube