Imprimeix
PDF

Thomàs: “el PP ens pren el pèl i se’n riu dels ciutadans quan disfressa de simbòlics els nous copagaments”

Vicenç 19 abrilLa portaveu adjunt i diputat del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha manifestat que "el PP i el conseller de Salut, Martí Sansaloni, estan prenen el pèl als ciutadans de les Illes Balears".

Thomàs ha fet aquesta valoració després de les paraules del conseller del Govern al sortir de la reunió del Consell Interterritorial de Salut, on qualificà de "simbòlics" els nous copagaments que ha introduït el PP, com el del transport no urgent per malalts de llarga durada, el material ortoprotèsic o els productes dietètics. Per Thomàs, "Sansaloni intenta disfressar aquests nous copagaments anomenant-los simbòlics".

Des del Grup Socialista, Thomàs ha reiterat que "darrera les decisions que estan prenent els governs del PP hi ha la voluntat clara de laminar el sistema nacional de salut" amb la introducció de continus copagaments: el farmacèutic, el dels medicaments als hospitals, el de les pròtesi, el transport sanitari no urgent i als productes dietètics, sense oblidar la retirada de finançament a més de 400 medicaments.

El portaveu adjunt socialista ha afirmat que, en contra del manifestat per la ministra Ana Mato, "aquestes reformes el que realment pretenen es posar en risc la cartera bàsica de serveis de salut, amb les noves restriccions anunciades, com les del tractament per fertilitat o per la detecció de malalties congènites".

Vicenç Thomàs ha afirmat que des del PSIB-PSOE es farà  una oposició frontal a aquests nous copagaments i que en tornar a governar es tirarà enrere tota aquesta agenda política sanitària del PP que té com a únic objectiu "que la sanitat no sigui universal, ni pública ni gratuïta".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube