Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE recorda que la sentència del Cas Bitel és una condemna més contra la corrupció del Govern PP

Pilar CostaLa portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha afirmat que la sentència que condemna a cinc anys de presó al ex gerent de Bitel de l’anterior Govern del PP, Damià Vidal, “és una condemna més a la corrupció del PP i el Govern Matas”.

Costa ha fet aquesta valoració després que l’Audiència Provincial de Palma hagi dictat una sentència contra l’ex càrreg de l’empresa Bitel en el Govern Matas per haver-se apropiat de més de 560.000 euros públics. Per Costa, “la condemna a Vidal és una condemna més a la forma de fer que va caracteritzar el Govern del PP durant la legislatura del 2003-2007, marcada per la corrupció”. La responsable del PSIB-PSOE ha exigit als actuals dirigents del PP, amb Bauçà al front, a que “surtin davant l’opinió pública a demanar perdó per tots aquells casos de corrupció que van marcar aquella època i que encara no han fet”.  

Pilar Costa ha lamentat que el PP no tengui memòria històrica quan parla d’herència i s’oblidi de la major trama de corrupció que ha afectat a les Illes Balears, i que ara s’investiga també la Justícia amb el presumpte cas de finançament il·legal del PP amb el Cas Over. “Aquesta és l’herència del PP, una nova condemna per corrupció que hem de pagar tots els ciutadans de les Illes Balears” ha dit Costa qui ha afegit que “en l’època de l’anterior Govern del Partit Popular la corrupció va ser la tònica, com ho mostra les condemnes al president Matas, amb el cas Andratx, les capses de Cola-Cao i ara amb la condemna al ex gerent de Bitel, entre altres”. 

Finalment, la portaveu del PSIB-PSOE ha exigit al Govern Bauçà que actuï amb la mateixa contundència en la que va actuar l’anterior Govern exercint l’acusació particular i reclamant la devolució dels doblers malversats.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube