Imprimeix
PDF

El PSIB considera cínic el discurs de Bauzá que crida a la unitat mentre governa contra tots i contra tot

Cosme Bonet Cosme Bonet: "La voluntat d'unitat es demostra amb l'acció política de cada dia, no amb un discurs"

El PSIB-PSOE considera cínic el discurs de final d'any del president Bauzá, que crida a la unitat i als esforços conjunts mentre governa contra tots i contra tot. "La voluntat d'unitat es demostra amb l'acció política de cada dia, no amb un discurs a final d'any", ha valorat el diputat socialista Cosme Bonet.

Bauzá, que fa poc més d'una setmana va acabar amb el principal òrgan de participació i diàleg social a Balears, el Consell Econòmic i Social, ara parla de consens i de lluitar tots units per sortir de la crisi. També ha desmantellat el Consell de la Joventut i ha romput tots els pots de diàleg amb els diferents col•lectius. El Govern del PP ha aconseguit, en només un any i mig, posar-se en contra els estudiants, els docents, el personal sanitari, el petit comerç, els sindicats, les patronals, etc.

"Les paraules de Bauzá només tenen sentit si rectifica tot el que ha fet fins ara" i tira enrere les seves decisions i la seva pràctica d'ofegar els que no pensen com ell, ha afegit el també secretari de Política Autonòmica del PSIB-PSOE. El diàleg polític i social hauria de ser la seva vertadera política, no unes paraules de consol a final d'any.

Bonet ha considerat que, apart d'aquest cinisme, el president Bauzá va presentar un balanç de l'any buit de contingut, sense cap proposta ni idea més que seguir aplicant l'austeritat absoluta a la ciutadania, amb una promesa de que tot això tindrà resultats. Va mencionar els que pitjor ho passen, però no els va oferir cap idea ni cap proposta, quan això hauria d'haver estat la seva prioritat en aquest any, que acaba amb les pitjors xifres d'atur i una situació d'emergència social absoluta.

Bauzá només va oferir a la ciutadania una espècie de promesa que requereix la fe, l'entrega i el sacrifici de tota la ciutadania, per seguir endavant amb una política que no està donant els fruits. Ara queda clar que, un any i mig després, el president Bauzá no sabia el què havia de fer i la seva recepta és un fracàs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube