Imprimeix
PDF

El GPS demanarà la compareixença d'Aguiló per donar explicacions del fracàs de la seva política econòmica

Vicenç Thomas al parl El Grup Parlamentari Socialista demanarà la compareixença del vicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, per explicar el fracàs de la seva política econòmica, totalment focalitzada en complir amb el límit del dèficit, un objectiu que ha incomplit.

El reconeixement per part del propi Govern de que no complirà amb l'objectiu del 1,5% de dèficit en el 2012 "demostra el fracàs de la política econòmica del president Bauzá", ha opinat el portaveu parlamentari adjunt Vicenç Thomàs. Per això, es fa imprescindible que el Govern del PP expliqui en què ha fallat la seva política econòmica tan ortodoxa i les seves previsions.

"Aguiló ha conduit una política econòmica que ha fet sofrir i patir al conjunt de la ciutadania. Podem pensar en quantes persones han perdut la seva feina i quantes han minvat la seva atenció sanitària, educativa o en dependència", ha opinat Thomàs.

El Govern haurà d'explicar perquè han servit tots aquests grans esforços i patiments dels ciutadans. "Queda demostrat que el PP no és un bon gestor", ha afegit el diputat.

Els socialistes recorden que el Pla d'Equilibri mai va ser un bon pla. El PSIB-PSOE, de fet, es va oferir a pactar un altre pla, amb altre tipus de mesures, però el PP es va negar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube