Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lluitarà per evitar el retall del descompte de resident que perjudica i discrimina als ciutadans de Balears

Armengol Ple web 111212 Francina Armengol: "Rajoy no es pot plantejar subvencionar els bitllets de l'AVE i a l'hora reduir el descompte de resident, que és un element bàsic per garantir la igualtat dels ciutadans de Balears"

El PSIB-PSOE lluitarà per totes les vies que pugui per evitar que es retalli el descompte de resident, que penalitza als ciutadans de les Illes Balears. "Si per Mallorca pot suposar un problema, Formentera, Menorca i Eivissa es troben en una situació realment insostenible", ha declarat Armengol, que ha expressat l'oposició rotunda dels socialistes a retallar "el descompte de resident que fins ara havíem merescut".

Armengol ha denunciat el "maltractament constant i permanent de Rajoy a Balears", que ara ha donat una estocada en un tema molt important i molt sensible, com és la connectivitat aèria. Ha reivindicat que el 50% del descompte va ser una fita històrica del govern de Zapatero, i ha exigit al Govern de JR.Bauzá que "no acoti el cap" davant Madrid i no accepti aquesta nova ofensa de Rajoy.

"Des que governen Rajoy a Madrid i Bauzá a Balears, hem patit un tracte injust i impresentable. Balears ha passat a estar a la coa d'Espanya", ha valorat Armengol. La socialista també ha demanat al portaveu del PP, Miquel Ramis, a què es dedica, ja que ahir va sortir a negar taxativament que hagi negociacions entre el Govern de les Illes Balears i el de Madrid, aspecte que sí va confirmar posteriorment el Govern.

El Govern del PP no només va ocultar les negociacions amb Madrid fins que es va veure obligat a sortir, sinó que, a més a més, ha enganyat a la ciutadania tot aquest temps. Va negar que la disposició addicional dels PGE 2013 fos per posar un tope al descompte, i va rebutjar els intents del PSOE per eliminar-la. Ara es veu la realitat.

"Rajoy no es pot plantejar subvencionar els bitllets de l'AVE i a l'hora reduir el descompte de resident, que és un element bàsic per garantir la igualtat dels ciutadans de Balears", ha afegit Armengol. El retall del descompte de resident serà un dels temes destacats durant la celebració de les Jornades Parlamentàries del Grup Socialista, demà a Menorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube