Imprimeix
PDF

Thomàs qualifica de “lamentable” que la solució del Govern per als dos hospitals sigui acomiadar més de 80 treballadors

Vicenç 19 abrilEl portaveu adjunt socialista, Vicenç Thomàs, ha qualificat de “lamentable” l’acomiadament de més de 80 treballadors dels hospitals públics que el Govern ha proposat com a solució a la Mesa Sectorial de Salut per garantir la viabilitat del General i Joan March. 

Thomàs ha fet aquesta valoració després de conèixer-se el Pla presentat per l’Executiu Bauzá a la Mesa Sectorial de Salut i que preveu acomiadar de d’una vuitantena de treballadors d’aquests centres hospitalaris. El portaveu socialista ha recordat que al drama d’aquests treballadors s’afegeix el mig centenar de persones que van ser acomiadades a finals de l’any passat. “El PP rectifica el tancament dels dos hospitals sacrificant a 140 treballadors que posa directament al carrer”. 

Vicenç Thomàs ha criticat aquesta actitud del Govern del PP, que no ha aportat cap altra solució i que “sacrifica la qualitat assistencial i l’atenció als malalts amb aquests acomiadaments en lloc de cercar altres vies”. El portaveu adjunt del Grup Socialista ha afirmat que s’ha posat de manifest la “incapacitat del Govern del PP per arribar a cap acord i consens amb tots els representants sindicals per mantenir els llocs de feina”. “Malauradament, el PP està més preocupat en quadrar les xifres de dèficit que en garantir la qualitat de l’assistència sanitària per què està clar que en cap dels centres hospitalaris hi sobra personal”, ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube