Imprimeix
PDF

Thomàs: “Bauzá ha parlat però per no ha aclarit res, el PP ha decidit retallar el descompte de resident”

thomas rdp webEl portaveu adjunt ha afirmat que els ciutadans de les Illes Balears tornen a ser víctimes del PP.

El portaveu adjunt del Grup Socialista, Vicenç Thomàs, ha afirmat que les declaracions del president Bauzá sobre el descompte de resident només han servit per crear més confusió sobre el tema i amagar la decisió que ha pres el Govern Rajoy de retallar-lo. "Després d'uns dies desaparegut, al final Bauzá ha parlat sobre la polèmica del descompte de residents per no aclarir res. Avui els ciutadans de les Illes encara desconeixen què està fent el Govern per impedir el retall en el descompte de residents que el Govern Rajoy sembla que ja ha decidit".

Thomàs ha valorat així les paraules de Bauzá segons les quals no negocia res amb el Ministeri de Foment sobre el descompte de resident. Pel portaveu adjunt socialista, la compareixença de Bauzá ha creat més interrogant i dubtes al no aclarir quines negociacions està fent el Govern per impedir el retall i quina postura té l'Executiu davant la possibilitat que s'imposi un límit màxim al preu del bitllet subvencionat. Per Thomàs, "si Bauzá creu que és innegociable el descompte, el que ha de fer és exigir una reunió urgent a la ministra per aturar aquest atac contra els ciutadans de les Illes Balears". Des del Grup Socialista, el portaveu adjunt ha criticat que Bauzá estigui més interessat en quedar bé davant el PP de Madrid que en defensar els interessos dels ciutadans de les Illes.

En quant a la proposició no de llei presentada pel Grup Popular, Vicenç Thomàs ha dit que s'estudiarà el text de la iniciativa però ha avançat que "si el PP vol impedir una rebaixa en el descompte ha de votar a favor de la PNL presentada pel Grup Socialista, molt més clara i contundent en la defensa del descompte aeri."

Finalment, Thomàs ha criticat la descoordinació entre el PP i el propi Govern, quan per un costat Bauzá negava cap negociació mentre el conseller de Turisme, Carlos Delgado, reconeixia aquestes negociacions i una futura reunió amb el Ministeri de Foment pel tema del retall en el descompte de residents.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube