Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acull amb “escepticisme” la voluntat de consens entorn al primer “fascicle” de la llei de Sòl

jaume carboneroEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Jaume Carbonero, ha manifestat la seva decepció davant l'esborrany del projecte de llei del sòl que el Govern ha lliurat als grups de l'oposició. Carbonero ha lamentat que "no sigui pròpiament una llei del sòl ja que el Govern només ha lliurat una primera entrega, la que afecta al sòl urbà, i ja veurem què passa amb la resta", ha dit el diputat que s'ha referit el text com "el primer fascicle".

Des del PSIB-PSOE, Jaume Carbonero ha relativitzat la voluntat de consens que el Govern ha manifestat entorn aquesta futura llei. "Escepticisme i relativa cautela" ha expressat el diputat socialista qui ha recordat que durant aquesta legislatura s'ha aprovat per part del Govern Bauzá més normativa de caràcter urbanístic i territorial sense cap tipus de consens ni acord. "No s'han atès ni acceptat ni una sola esmena ni aportació del Grup Socialista en altres normes, per tant som escèptic entorn aquesta sobtada voluntat de consens del PP", ha afirmat Carbonero.

A més, el diputat del PSIB-PSOE ha retret la poca voluntat de consens del Govern Bauzá  en altres lleis que actualment s'estan tramitant, com la reforma de la llei de Bon Govern, un intent d'eliminar transparència i control que el PP ni es planteja consensuar ni dialogar amb la resta d'oposició.

Carbonero ha remès a l'estudi detallat del contingut d'aquest esborrany de llei del sòl per part del Grup Socialista per veure "si realment hi ha possibilitat de consensuar, dependrà del seu contingut", ha afirmat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube