Imprimeix
PDF

Marc Pons: "El Govern ha hagut de tornar a demanar el rescat a l'Estat perquè ni els mercats ni els bancs es creuen els comptes"

Marc Pons p Balears continuarà un any més baix el control de Montoro i els seus homes de negre.

El PSIB-PSOE considera que el nou crèdit demanat pel Govern de les Illes Balears al Fons de Liquiditat Autonòmic és un segon rescat de la nostra comunitat autònoma. "El Govern ha hagut de tornar a demanar el rescat a l'Estat perquè ni els mercats ni els bancs es creuen els comptes i no els volen deixar doblers", ha opinat el diputat socialista Marc Pons.

Això posa de manifest que els pressuposts de la CAIB per al 2013 "no són creïbles", cosa que ja han denunciat en diverses ocasions els socialistes. "Els mercats i els bancs segueixen sense confiar en el Govern de JR.Bauzá, un govern que fa aigua per totes bandes i no té credibilitat", ha opinat Pons. El diputat ha recordat que el pressupost serà insuficient per cobrir les despeses de la CAIB i els ingressos previstos estan inflats.

"Balears seguirà tot el 2013 intervengut i baix el control de Montoro i els seus homes de negre que, des de Madrid, continuaran dirigint els comptes públics de les illes, per segon any consecutiu. Això no havia passat mai des que existeix el govern autonòmic de la comunitat", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube