Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aposta per la transparència publicant a la web les declaracions de renda dels diputats

Armengol 060213La portaveu parlamentària i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha anunciat la publicació immediata a la web del Partit Socialista de les declaracions de renda de tots els diputats socialistes.

Armengol ha fet aquest anunci després que la Junta de Portaveus donàs el vistiplau a les propostes del Grup Socialista de fer públiques en la web institucional del Parlament tant les declaracions d'IRPF com les de Béns i Activitats de tots els diputats. Una vegada han estat acceptades la seva publicació, la portaveu parlamentària i secretària general del PSIB-PSOE ha anunciat la publicació també en la web del Partit.

Des del PSIB-PSOE, Armengol s'ha reafirmat en el compromís per la transparència i la rendició de comptes dels càrrecs públics socialistes davant la ciutadania.

La portaveu parlamentària ha manifestat també la seva satisfacció per l'acord assolit entre tots els grups polítics per a la modificació del Reglament del Parlament i que en pròximes legislatures sigui d'obligat compliment aquesta passa per la transparència.

Finalment, Armengol ha demanat que aquest exercici de transparència i rendició de comptes es faci extensiu als càrrecs públics no electes i de la resta d'institucions.

Podeu consultar les declaracions de renda dels diputats del PSIB-PSOE en el següent enllaç:

http://www.psib-psoe.org/index.php/partit/quefem/documents/category/transparencia

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube