Imprimeix
PDF

El Grup Socialista proposa al Parlament fer una Declaració Institucional sobre el drama dels desnonaments

Thomàs web 2 Vicenç Thomàs: "Hem presentat la nostra proposta als altres grups polítics per intentar pactar una declaració conjunta". Defensa que "ni a la nostra comunitat ni a la resta de l'Estat espanyol ha de morir ningú més per la incapacitat d'abordar un problema que es pot resoldre". 

El Grup Parlamentari Socialista ha presentat en la Junta de Portaveus una proposta de Declaració Institucional perquè sigui adoptada pel Parlament de les Illes Balears, una vegada consensuada amb els altres grups polítics de la cambra.

"Davant el drama dels desnonaments que estam vivint a les Illes Balears, i a tota Espanya en general, presentam una proposta perquè el Parlament es pronunciï", ha explicat el portaveu socialista adjunt Vicenç Thomàs.

El text proposat expressa la consternació per la mort del matrimoni de jubilats que es van suïcidar l'altre dia a Calvià, i manifesta el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular que es tramita en el Congrés. Defensa la dació en pagament i la dació en pagament retroactiva, i també argumenta que s'ha de facilitar que els ciutadans afectats puguin continuar vivint en el seu pis amb un lloguer social.

Segons la proposta socialista, el Parlament donarà suport a "les mesures necessàries que es prenguin per resoldre el problema dels desnonaments i la greu problemàtica social que l'acompanya".

Thomàs ha recordat que Balears és una comunitat amb població molt vulnerable als desnonaments, i les xifres així ho demostren. Per això, la proposta socialista senyala que "ni a la nostra comunitat, ni a la resta de l'Estat espanyol, ha de morir ningú més per la incapacitat d'abordar un problema que es pot resoldre".

 

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube