Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que Bauzá ha perdut avui la poca credibilitat que li quedava

logo ok El president va mentir en la seva declaració de bens, amagant al Parlament la seva participació en empreses

El president del Govern i del PP a les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha perdut avui la poca credibilitat que li quedava, en haver-se demostrat que ha mentit en la declaració de bens que va presentar davant el Parlament de les Illes Balears quan va començar el seu mandat. "Quina credibilitat li queda a un president que ha mentit en un document que ha signat amb la seva pròpia firma, davant la cambra que representa a tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears?", ha demanat el portaveu parlamentari adjunt socialista, Vicenç Thomàs.

El fet de que Bauzá hagi amagat les seves empreses en la primera declaració que va fer, i només les hagi incloses en una declaració complementària posterior demostra "fins a quin punt Bauzá sap que havia ocultat la informació, sap que ha mentit, i ho ha estat amagant conscientment. També en els seus desmentits ha intentat enganar tota la ciutadania", ha afegit Thomàs.

El PSIB-PSOE, per altra banda, considera absolutament vergonyós que el PP intenti sembrar dubtes sobre les declaracions d'altres diputats, en una inútil maniobra per intentar desviar l'atenció de les mentides del seu president, José Ramón Bauzá.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube