Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana la reunió de la Comissió del Diputat davant els dubtes de manipulació de dades en la declaració de béns d’alguns diputats del PP

FAS rdpFrancina Armengol ha reclamat que la convocatòria sigui oberta i no secreta, per a que es comprovi què va declarar cada diputat i que no en el moment de fer la declaració.

El Grup Parlamentari Socialista ha presentat un escrit davant la Mesa del Parlament en la que es demana la convocatòria de la Comissió de l'Estatut del Diputat per a que es procedeixi a l'obertura dels sobres que contenen els originals de les declaracions de béns i activitats dels diputats de la Cambra. Aquesta petició ve motivada pels dubtes de manipulació de dades que presenten les declaracions de set diputats del Grup Popular, a més de la del vicepresident del Parlament.

La portaveu socialista, Francina Armengol, ha donat a conèixer aquesta petició després de la reunió de la Junta de Portaveus en la que ha demanat també que aquesta reunió sigui oberta i pública als mitjans de comunicació.

El Grup Socialista ha denunciat la manifesta manipulació de les declaracions de béns i activitats, amb diferents tipografies i colors en la seva complementació, dels diputats del PP Lourdes Bosch, Llorenç Galmés, Eulàlia Llufriu, Margalida Prohens, Assumpció Pons, Alejandro Sanz i Margalida Serra. A més, s'ha demanat el requeriment al vicepresident Pere Palau ja que en la seva declaració no hi figuren algunes dades.

El PP torna a impedir que Bauzá comparegui

Per altra part, la portaveu Armengol ha criticat que una vegada més el PP impedeixi la compareixença del president Bauzá per explicar davant el Parlament "la mentida en la seva declaració, quan va ometre el 80% de les seves activitats i ingressos, especialment aquelles que el feien incompatible per ocupar el càrrec de president". Armengol ha acusat al PP de practicar una política d'ocultisme i falta de transparència, "impedint el debat parlamentari allà on hi ha una clara responsabilitat política de Bauzá".

Finalment, el Grup Socialista ha presentat dues propostes de declaracions institucionals per al proper plenari del Parlament, una per la commemoració del Dia Internacional de la Dona i l'altra pels 30 anys de l'Estatut d'Autonomia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube