Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE alerta del risc de noves retallades en el programa de Turisme Senior per al 2013-14

Joana Barceló web 2 Joana Barceló : "Si enguany no complim les quotes assignades, l'any que ve en tindrem menys" i demana la intervenció del Govern de les Illes Balears

La diputada socialista Joana Barceló defensarà demà una Proposició No de Llei en la Comissió de Turisme, davant "el risc real i el perill de que l'any que ve, Balears vegi reduïda la seva quota del programa Turisme Senior".

El problema ve de mesos enrere: el retard del Govern de l'Estat en posar en marxa aquest programa per a l'huivern 2012-2013 ha provocat que molts establiments de la planta hotelera de les Balears ja haguessin tancat. A d'altres, l'inici tardà ha fet que no els resultàs rendible l'espera i per tant, s'ha reduït molt el nombre dels hotels disposats a la seva acollida, ha explicat Barceló.

"Hem començat tard i amb pocs hotels, per això, és molt difícil arribar a complir amb les quotes fixades per l'Imserso a cada una de les illes", ha argumentat.

La diputada considera que "és fonamental garantir i executar totes les places assignades", ja que, si no es cobreixen, l'Imserso podria reduir el nombre de places assignades a Balears per a la temporada de l'any que ve.

Davant d'aquesta situació, Barceló ha demanat "la intervenció del Govern de les Illes Balears, per garantir l'allargament del programa i permetre així complir amb les quotes assignades; sobretot quan el problema el crea la pròpia administració pel retard en la seva posada en marxa".

La diputada socialista ha recordat l'enorme impacte i importància que tenen els programes de l'Imserso sobre l'economia i l'ocupació a Balears. "De fet, el turisme d'Imserso és l'activitat desestacionalitzadora més eficient a les nostres Illes i garanteix la necessària connectivitat amb la península", ha apuntat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube