Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Bauzá està totalment deslegitimat perquè està governant en clara i absoluta incompatibilitat"

Pilar Costa i Fina Santiago web El president, que es presenta com el gran defensor de la transparència i l'honradesa ha mentit a consciència al Parlament i al Govern

El PSIB-PSOE considera "molt preocupant" el que finalment ha quedat clar gràcies a la intervenció de la Justícia: que el president Bauzá va mentir a consciència quan va entrar en el Parlament i en el Govern, sense declarar les seves propietats, els seus ingressos i les seves activitats professionals "amb l'objectiu d'intentar ocultar la seva ara ja flagrant incompatibilitat"

"Tenim un president absolutament deslegitimat políticament", ha opinat la diputada Pilar Costa. Bauzá ha exercit les seves funcions en clara i absoluta incompatibilitat, no només per la qüestió de la farmàcia sinó també per les dues societats limitades (Bauser i Divino) de les que era administrador quan va accedir al seu càrrec de president.

Costa ha recordat que Bauzá ha presentat una declaració complementària  davant el Govern (no sabem la data) i molt de temps després ha presentat també una complementària davant el Parlament. "És paradigmàtic que el president del Govern de les Illes Balears que s'erigeix com el defensor de la transparència i l'honradesa, resulta està exercint el seu càrrec des de la més absoluta irregularitat", ha dit .

El tema judicial segueix el seu curs, però "independentment del que digui la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, avui el sr Bauzá ja està totalment inhabilitat des del punt de vista polític". Ha quedat clar que Bauzá va ocultar informació, "no qualsevol informació: va ocultar i mentir sobre informació fonamental que acredita que està exercint el seu càrrec en absoluta incompatibilitat".

"Amb la que està caiguent, amb la crisi econòmica i les mesures de reactivació que necessitem, tenim un Govern absolutament paralitzat, només pendent de les irregularitats del seu president, que perd molt de temps i esforços per anar tapant les mentides del Sr. Bauzá", ha declarat Costa.

La diputada ha explicat que resulta igualment preocupant que Bauzá digui públicament que no pinta res, no és ningú, només es un coordinador, un florero.  El president diu també que l'únic poder que té és el de representació, que és com un rei que regna però no governa. "Això és una presa de pel inadmisible per als ciutadas d'aquestes illes", ha dit. Ha afegit Costa que "si això fos veritat, mai s'hagués pogut condemnar a Matas per corrupció perquè era president de la Comunitat. Si els presidents són florers, és millor que quedin a ca seva".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube