Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix que Bauzá torni el doblers que hagi cobrat indegudament

Pilar Costa Junta Portaveus Pilar Costa lamenta que, dos dies després de fer-se públic que el president també va mentir al Govern, l'executiu encara no hagi donat la cara

El PSIB-PSOE ha exigit avui al president Bauzá que "retorni els diners de més que hagi cobrat de l'Ajuntament de Marratxí", després que s'hagi fet públic que era batle de Marratxí amb dedicació exclusiva mentre va seguir fent feina en la seva farmàcia, sense nomenar un substitut.

La diputada socialista Pilar Costa ha considerat "molt greu" aquesta situació, que confirma com el president Bauzá "en ves d'adaptar-se ell a la llei, , intenta que tothom interpreti les lleis perquè li beneficiïn a ell econòmicament en els seus negocis particulars". "Bauzá camina i rossa la legalitat per embutxacar-se més diners dels que li pertoquen" , ha afegit.

Els socialistes consideren molt preocupant aquesta forma de funcionar de Bauzá. De fet, el propi Bauzá "es va votar a sí mateix la dedicació exclusiva i la compatibilitat" en el plenari de l'Ajuntament de Marratxí del 27 de setembre del 2005. En aquella ocasió, Bauzá va argumentar que necessitava una dedicació exclusiva perquè havia de dedicar tot el seu temps a l'Ajuntament; però a la vegada seguia despatxant en la farmàcia i no va anomenar substitut. El propi president del Col·legi de Farmacèutics ha reconegut que nomenar un substitut era la seva obligació.

Bauzá, com a mínim, intenta rosar la legalitat per augmentar els seus beneficis particulars. "No ens volem ficar en els negocis privats, però quan arriba a un punt que els negocis privats són incompatibles amb la teva funció pública, has de triar: o negocis o la teva responsabilitat", ha apuntat Costa. A més a més, mentre continua aquesta situació del president, ni l'Executiu ni l'oposició es poden dedicar al que realment han de fer, que és resoldre els problemes dels ciutadans, ha apuntat la socialista.

El PSIB-PSOE considera increïble que, dos dies després de fer-se públic que el president no tan sols va mentir al Parlament sinó també al Govern en la seva declaració de bens, l'executiu encara no hagi donat la cara ni hagi reaccionat.

Queixa davant el Parlament de les Illes Balears

El Grup Socialista ha presentat avui a la Junta de Portaveus una queixa per la manca d'equitat de la presidenta del Parlament a l'hora de donar i llevar paraules durant el plenari d'ahir. Els socialistes han requerit que Margalida Duràn tracti amb equitat els diputats de tots els partits.

"És inadmissible que es llevi la paraula als diputats de l'oposició quan parlen del president Bauzá per criticar-lo, i es deixi parlar als del PP quan elogien la seva feina", ha considerat Pilar Costa. La diputada ha opinat que en el Parlament, s'ha de poder parlar de tot. Precisament quan la ciutadania critica la desconnexió dels polítics amb els ciutadans, no és el moment de posar límits als temes que es poden tractar, ha apuntat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube