Imprimeix
PDF

Thomàs: “la cobdícia és la forma d’actuar de Bauzá”

Thomàs web rdpEl portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha qualificat de sorprenents els arguments tant del president Bauzá com del PP per justificar les seves mentides i enganys sobre la seva situació personal.

Thomàs ha lamentat les excuses que s'han utilitzat sobre una presumpta campanya personal contra la seva figura i l'hi ha recordat "que les explicacions de les seves actituds, mentides i incompliments legals les ha de donar a la ciutadania, són ells els qui exigeixen una explicació sobre el comportament del president de les Illes Balears". El diputat socialista ha afirmat que "al final, és evident que les actuacions de Bauzá estan marcades per la cobdícia".

Vicenç Thomàs ha donat a conèixer, durant una compareixença en roda de premsa, que el Grup Socialista traslladarà al proper Ple del Parlament la polèmica que ha envoltat a Bauzá aquesta setmana. En aquest sentit, el diputat del PSIB-PSOE ha explicat que una de les preguntes de control al Govern serà per saber si el president no té funcions executives, tal i com Bauzá va argumentar en les seves al·legacions per intentar justificar així la seva incompatibilitat amb la seva farmàcia. Thomàs ha afirmat que les excuses del president "són una mentida darrera mentida", en referència a  l'escrit d'al·legacions presentat en el procediment contenciós-administratiu sobre la seva incompatibilitat.

El portaveu adjunt socialista ha dit que les actuacions de Bauzá han estat marcades "per una manca de claredat, transparència i honestedat, un fet especialment greu per aquell que es va presentar com exemple de transparència". Vicenç Thomàs ha definit aquest comportament "com un modus operandi on Bauzá només s'ajusta a la llei quan es descobreix que l'ha incomplert o que ha mentit". El diputat socialista ha lamentat que en lloc de donar explicacions, mobilitzi al PP amb consignes i arguments per defensar els seus negocis privats.

Finalment, Thomàs ha explicat que el requeriment que el Govern va enviar l'any 2009 a Bauzá per al nomenament d'un substitut era per a que complís els preceptes legals de la llei d'Ordenació Farmacèutica, que no complia. En aquest sentit ha afirmat que "a les Illes Balears no hi ha molts farmacèutics que tenguin un càrrec públic".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube