Imprimeix
PDF

Una representació del PSIB-PSOE participa en el viatge als campaments de refugiats sahrauís

Reunió Armengol amb Front Polisario Una representació de diputades del PSIB-PSOE, encapçalada per la secretària general i portaveu parlamentària, Francina Armengol, participa aquesta setmana en el viatge als campaments dels refugiats sahrauís.

El viatge està organitzat per l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí per conèixer de primera mà la situació que pateix aquesta zona del Sàhara Occidental i traslladar-hi la seva solidaritat.

La delegació de les Illes Balears, formada per representants de diferents partits polítics, del Fons Mallorquí de Solidaritat i de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, mantindrà una agenda de visites i reunions amb diferents representants institucionals, entre ells el president de la RASD i secretari general del Front Polisario, Mohamed Abdelaziz. També està prevista la visita als projectes de cooperació finançats pel Fons Mallorquí de Solidaritat, com el dispensari de la wilaya de Smara per la nutrició infantil, així com els magatzems de la Mitja Lluna Roja Sahrauí Democràtica, per conèixer la situació alimentària que pateixen els campaments.

A més de Francina Armengol, la representació socialista està formada per les diputades Conxa Obrador i Pilar Samsó, que romandran en la zona des d'aquest dimarts i fins el proper dissabte. El cost del viatge és assumit per cada un dels assistents.

La visita als campaments de refugiats sahrauís va ser un dels temes tractats el passat mes de febrer pel representant a les Illes Balears del Front Polisario, Mohamed Mostafa Teleimedi, en la ronda de contactes que va mantenir amb les diferents forces polítiques, entre elles el PSIB-PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube