Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana que el Parlament requereixi les declaracions complementàries de Mabel Cabrer i Pere Palau

Vicenç Thomàs declasEls socialistes han detectat incongruències entre les seves declaracions de la renda i les declaracions presentades davant el Parlament de les Illes Balears.

El PSIB-PSOE ha presentat un escrit a la Comissió de l'Estatut dels Diputats perquè el Parlament requereixi les declaracions complementàries  de la portaveu parlamentària del Partit Popular, Sra. Mabel Cabrer, i el vicepresident del Parlament, Sr. Pere Palau. Els socialistes han detectat una sèrie d'incongruències entre les declaracions de la renda d'aquests dos diputats del PP i les declaracions presentades davant el Parlament, on no consten una sèrie de fets que sí estan recollits en la declaració del IRPF del 2011.

"Hem sol·licitat que es convoqui la Comissió de l'Estatut dels Diputats per requerir que el Sr. Palau i Sra. Cabrer presentin la declaració complementària a la que varen fer al inici de legislatura", ha explicat el portaveu parlamentari adjunt, Vicenç Thomàs.

En concret, la portaveu parlamentària del PP va efectuar el pagament en efectiu de la seva declaració de la renda del 2011, abonant la suma de 13.107,24 euros en metàl·lic, tot i que disposava d'un saldo bancari de 132.000 euros, que hagués estat suficient per pagar-ho.

"Tot sembla indicar que la Sra. Cabrer hagués pogut ocultar a la seva declaració davant el Parlament l'existència de diners en efectiu aliè als seus dipòsits bancaris, per la qual cosa procediria que efectués una declaració complementària sobre els diners en efectiu que disposava fora de saldos bancaris", diu l'escrit del Grup Socialista.

Per altra banda, el vicepresident del Parlament, Sr. Pere Palau, va declarar davant Hisenda en 2011 la propietat d'un immoble i unes retribucions dineràries per import de 146.314,66 euros. No obstant, en la declaració que va fer davant el Parlament, no consta l'immoble ni la titularitat d'accions o participacions socials, ni tampoc  l'existència d'altres activitats privades públiques que puguin facilitar ingressos.

"Demanem que es convoqui la Comissió per aclarir aquests fets", ha apuntat Thomàs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube