Imprimeix
PDF

Costa qualifica de mentider i roí al portaveu del PP per llençar falses acusacions

Pilar costa vagaEl PSIB-PSOE lamenta la cortina de fum de Ramis per tapar la corrupció que afecta al seu partit.

La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha lamentat les mentides i falses acusacions que el portaveu del PP, Miquel Ramis, ha llençat contra l'ex conseller d'Economia del Govern, Carles Manera. Costa ha qualificat de "roí" a Ramis que ha afirmat que l'anterior Govern de les Illes Balears l'hi havia pagat uns 5.000 euros al 2011 per la publicació d'un llibre.

Des del PSIB-PSOE, Costa ha criticat l'estratègia de confusió i mitges mentides que ha intentat Ramis i ha explicat que el llibre publicat era una recopilació de divuit ponències, una d'elles signada per Carles Manera i Ramon Molina, arrel del congrés "L'evolució de la indústria turística a Espanya i Itàlia" celebrat a Mallorca. Costa ha recordat que l'edició del llibre va córrer a càrrec de l'Institut Balear d'Economia que va pagar la seva impressió després de la celebració d'aquest congrés, organitzat per l'Associació d'Història Econòmica d'Espanya i l'Associació d'Història Econòmica d'Itàlia.

En referència al tema de la UIB, Costa ha recordat que sobre aquest assumpte, la Universitat va donar les explicacions en un comunicat.

Per Costa, "és lamentable i impresentable que el portaveu del PP intenti desviar l'atenció d'un dels casos de presumpta corrupció que afecta al seu partit i a companys seus – en referència al Cas Scala-, no faci ni menció ni cap valoració sobre aquesta corrupció i intenti en canvi confondre amb aquest tema". La portaveu socialista ha exigit la compareixença immediata de Ramis per rectificar aquestes falses acusacions i per que doni una explicació a la ciutadania i tota la societat sobre la trama de corrupció que afecta al PP i al seu Govern durant l'època de Matas.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube