Imprimeix
PDF

Armengol: “el Govern ha de presentar un nou pressupost davant el fracàs en la política de retalls i del dèficit”

Armengol 060213La portaveu parlamentaria socialista, Francina Armengol, ha demanat la presentació d'un nou pressupost al Govern Bauzá després d'haver fracassat en la política de retalls i austeritat per complir l'objectiu del dèficit.

Armengol ha afirmat en el Parlament, davant la possible flexibilització del dèficit i la renúncia al compliment del 0,7%, que "és el fracàs absolut a la política econòmica del PP".

Francina Armengol ha explicat que en el cas d'obtenir-se una flexibilització en l'objectiu del dèficit, el Grup Socialista demanarà uns nous pressuposts "ja que els actuals són paper banyat i ja no serveixen", al basar-se en un objectiu del 0,7%. La portaveu socialista ha dit que en aquests nous comptes públics es demanarà "la retirada dels nous imposts que el PP va preveure com ingressos i que el marge que aporti el nou objectiu de dèficit es destini a sanitat, educació i política social".

Des del Grup Socialista, Armengol ha recordat l'oposició a aquest calendari del dèficit al que Bauzá es va comprometre davant el Govern Central i "que és inassumible per als ciutadans de les Illes" . La portaveu ha recordat que el Grup Socialista té registrada una proposició no de llei davant el Parlament reclamant un objectiu del dèficit del 2% ja que "les Illes Balears són la comunitat autònoma més maltractada pel Govern Rajoy".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube