Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE explica al president del Consell Escolar de l'Estat els motius pels quans no participa en el Pacte per l'Educació i parteix de la Comissió

ponència educació 009 web Els diputats i diputades socialistes de la Comissió d'Educació, Cristina Rita, Esperança Marí, Conxa Obrador i Lluís Maicas, han volgut saludar avui horabaixa el president del Consell Escolar de l'Estat, Sr. Francisco López Rupérez, a la seva arribada al Parlament de les Illes Balears.

López Rupérez ha estat convidat a comparèixer en la Comissió d'Educació en el marc de la Ponència d'Estudi per tal d'assegurar la participació en l'elaboració del Pacte per l'Educació de totes les forces polítiques representades, així com la d'entitats i de persones expertes que es consideri convenient.

La diputada i portaveu en matèria d'Educació, Cristina Rita, ha explicat al Sr. López Rupérez que els socialistes no participen del Pacte per l'Educació per les decisions unilaterals que ha pres i segueix prenent la Conselleria d'Educació del Govern del Partit Popular. Mesures de retalls i de desmantellament de l'educació pública, i mesures d'arraconament del català, que és la llengua pròpia de les Illes Balears. Mesures preses de forma unilateral, sense cap consens ni cap diàleg amb els partits polítics de l'oposició, amb els principals sindicats ni amb les comunitats educatives, moltes de les quals es tanquen avui als centres escolars de les illes en senyal de protesta.

Rita, acompanyada per les diputades Esperança Marí i Conxa Obrador, i el diputat Lluís Maicas, ha entregat al Sr. López Rupérez un document explicant els motius. Aquest mateix document, ho ha llegit la portaveu Cristina Rita en la Comissió durant el seu torn de paraula. Una vegada explicats els motius, la portaveu ha partit de la reunió

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube