Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que la sentència del cas Montport és un aval a la protecció del territori

jaume carboneroEl diputat del Grup Parlamentari Socialista, Jaume Carbonero, ha manifestat la seva satisfacció per la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears sobre la desclassificació de Montport.

Carbonero ha valorat molt positivament el seu contingut ja que "avala la política de protecció del territori i d'espais naturals que va fer el Govern del Pacte".

Carbonero, diputat del PSIB-PSOE i ex conseller d'Ordenació del Territori, ha manifestat que la indemnització d'un milió d'euros que fixa la sentència del TSJIB per la protecció d'aquest espai "és una victòria en defensa del territori i una galtada contra les pretensions dels promotors que varen reclamar una indemnització de 34 milions". Per Carbonero, "la sentència del tribunal aplica el fonament de defensa de l'interès general i rebutja les extravagants teories basades en la força normativa de lo fàctic, que tant mal han fet precisament a Andratx". Tal i com ha destacat el diputat socialista, la sentència no reconeix les expectatives generades per la urbanització de l'espai i només avala les despeses acreditades.

Des del PSIB-PSOE, Carbonero ha afirmat que aquesta sentència és també una lliçó al Govern Bauzá i al conseller Company, defensors de la política de destrucció del territori i avalistes de la mentida de què la protecció vulnera drets urbanístics adquirits. Per Carbonero "la seguretat jurídica cau, una vegada més, al costat de la defensa del territori i no de l'especulació, per tant el PP haurà de cercar-se una altra excusa per defensar la balearització del nostre paisatge".

Jaume Carbonero ha reafirmat la defensa de la política proteccionista i de conservació del paisatge que va fer el Govern del Pacte a la passada legislatura amb normes com la llei 4/2008 de Mesures Urgents per al Desenvolupament Sostenible a les Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube