Imprimeix
PDF

Vicenç Thomàs: "Això no és una remodelació de govern, és un tsunami polític"

Thomas web El PSIB-PSOE considera una "mala notícia per la ciutadania" la tercera crisi de govern en menys de dos anys

El PSIB-PSOE ha considerat avui una "molt mala notícia" la nova crisi del Govern Bauzá, la tercera en poc menys de dos anys, tot i la gran majoria absoluta que li dóna suport en el Parlament. El canvi anunciat avui pel president Bauzá de la meitat dels consellers del Govern "és una mala notícia per a l'educació, una mala notícia per a la sanitat,  una mala notícia per als serveis socials, per a tot allò que interessa a la ciutadania", ha valorat el portaveu parlamentari adjunt socialista, Vicenç Thomàs.

 "Això no és una remodelació de govern qualsevol, això és un tsunami polític", ha opinat Thomàs, poc després de que la compareixença de Bauzá per anunciar la destitució del vicepresident econòmic, Josep Ignaci Aguiló, el conseller d'Educació, Rafel Bosch, i el conseller d'Administracions Públiques, Simó Gornès.

Thomàs ha opinat que aquesta tercera remodelació en menys de dos anys "demostra el fracàs absolut de la política del Partit Popular en aquesta legislatura". "És una imatge molt gràfica del fracàs del Govern del PP", ha apuntat.

Sense pràcticament justificació, "ara passarem d'un mal govern a un govern paralitzat", en un moment de moltes dificultats per a les famílies i les empreses de Balears. Thomàs també ha avançat que el nou govern suposa un "canvi cap a la dreta", mostra clara de que Bauzá ha escoltat als grups més radicals dintre del Partit Popular.

En Economia i Competitivitat, Bauzá fa conseller a la persona que ha estat responsable de l'acomiadament irregular de 700 persones de l'administració pública, que actualment està sent contestada en els tribunals, amb sentències en contra. En "Família i Benestar Social", Bauzá ha nomenat consellera "a la persona que es caracteritza per haver desmontat els serveis socials a l'Ajuntament de Palma", l'actual regidora de Palma, Sandra Fernández.

El portaveu socialista també ha qüestionat on queda l'austeritat del govern Bauzá, que ara ha augmentat el nombre de conselleries de 5  a 7.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube