Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “la comissió d’investigació pel cas Alpha Pam és necessària per esbrinar què està passant als hospitals de les Illes”

Armengol RdP PSIBEl Parlament ha admès la tramitació de la proposició no de llei del Grup Socialista on es demana la creació d'una comissió d'investigació per esbrinar les causes de la mort del jove senegalès i de les conseqüències que té en el sistema de salut el decret llei 16/2012 del PP.

La portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, ha reclamat la necessitat de constituir una comissió d'investigació en el Parlament de les Illes Balears per esbrinar les causes de la mort d'Alpha Pam. Armengol ha manifestat que el propi conseller de Salut, Martí Sansaloni, va deixar clara la necessitat d'investigar els fets ocorreguts amb l'obertura d'una investigació interna. Per la portaveu socialista, "cal aclarir les responsabilitats polítiques d'aquest cas i és necessari esbrinar amb claredat i transparència què està passant en els hospitals de les Illes Balears amb l'aplicació del decret llei 16/2012 del PP". Una norma, ha dit Armengol "cruel i injusta que lleva la targeta sanitària a molts col·lectius i que, com ha quedat demostrat, posa barreres en l'accés a la sanitat pública".

Francina Armengol ha fet aquestes valoracions al finalitzar la reunió de la Junta de Portaveus on ha informat de l'admissió a tràmit de la proposició no de llei del Grup Socialista que reclama la creació d'aquesta comissió d'investigació. La portaveu socialista ha explicat que es vol donar màxima urgència a aquesta proposta per a què sigui tractada el més aviat possible en el Ple del Parlament i ha manifestat la voluntat "que el PP accepti aquesta comissió d'investigació a la Cambra".

Per la portaveu del Grup Socialista, la mort del jove senegalès "és un mirall del que està passant en la sanitat pública des que governa el PP", amb retalls i un decret llei que ha expulsat a molts col·lectius de l'atenció sanitària al negar-los l'accés a la targeta sanitària.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube