Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que són necessàries polítiques de reactivació econòmica i no més retalls

Thomàs web cara Thomàs ha valorat amb prudència la xifra del 0,04% de superàvit a Balears en el primer trimestre. "És prematur, però si hem de comparar, la xifra és inferior al 0,57% del 2012"

El PSIB-PSOE ha valorat amb molta prudència les xifres del dèficit anunciades avui, segons les quals Balears hauria tancat el primer trimestre de l'any amb un superàvit del 0,04%. Vicenç Thomàs, portaveu adjunt del Grup Socialista en el Parlament ha demanat "prudència" en les valoracions, ja que la xifra correspon només al primer trimestre del 2013, i els comptes de la comunitat no tenen un comportament igual tot l'any. Les xifres poden dependre de quan es cobren determinats imposts o de quan es paguen determinades factures, ha dit.

"Si hem de comparar, el que podem dir és que aquesta xifra de superàvit és inferior a la del 2012, quan Balears va tancar el primer trimestre amb un superàvit del 0,57%", ha explicat Thomàs. En aquell moment, el vicepresident Aguiló ja va anunciar l'èxit del superàvit i, al final, el resultat va ser un fracàs perquè no van assolir l'objectiu de dèficit que havia marcat el camí a tota la política del Govern.

El PSIB-PSOE considera que l'obsessió pel dèficit i per les polítiques d'austeritat del Partit Popular no són la solució per sortir de la crisi econòmica i social que estam patint i que està provocant moltes dificultats a bona part de la població de les Illes Balears. "Amb aquesta austeritat obsessiva del PP no es mou economia, no hi ha crèdit i  no es recupera el mercat laboral", ha dit Thomàs.

Els socialistes consideren imprescindible posar en marxa polítiques de reactivació econòmica i d'estímul perquè es beneficiïn les famílies i les empreses, que actualment ho estan passant molt malament. La recuperació passa per la creació d'ocupació, ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube