Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demanarà al Parlament que convoqui plens extraordinaris per agilitzar l’aprovació de lleis

FAS canutazoLa portaveu del Grup Socialista, Francina Armengol, ha anunciat la presentació de sol·licituds davant el Parlament per a la convocatòria de plens extraordinaris que agilitzin la tramitació i aprovació de lleis.

Armengol, que ha recordat que el període ordinari finalitzarà el proper 13 de juny, ha justificat aquesta petició en la necessitat de donar solucions des de la Cambra Autonòmica als problemes que pateixen els ciutadans. En aquest sentit, la portaveu socialista ha recordat que el Parlament està tramitant actualment la proposició de llei d'Insolvència Singular per combatre els desnonaments i "que podria aprovar-se de forma ràpida per donar resposta a aquest drama sense tenir que esperar al proper període de sessions".

Després de la reunió de la Junta de Portaveus, Armengol ha aprofitat per fer aquest anunci i per criticar la negativa del PP a poder constituir una comissió d'investigació del cas Alpha Pam. "El PP tanca les portes  a que es pugui saber les circumstàncies del cas", ha afirmat Armengol qui ha qualificat de "lamentable" l'actitud del Govern i del PP en aquest cas. La portaveu socialista ha recordat una vegada més les conseqüències que ha tengut l'aplicació del decret 16/2012 on "a més de la mort d'Alpha Pam tenim avui a 25 persones en tractament per tuberculosi en un nucli turístic i, per tant, amb un problema de salut pública que el PP no vol veure".

"Fòbia contra els treballadors públics"

Per altra part, i en referència a les sentències que declara nuls els acomiadaments del Govern,  Armengol ha afirmat que és una mostra més de la "ineptitud del Govern i de la nefasta gestió del PP".  La portaveu socialista ha retret la política que "només cerca eliminar persones de l'administració pública", segons paraules del propi president Bauzá, "en un exercici d'abús a costa dels doblers de tots els ciutadans". Francina Armengol ha criticat que "en l'actual situació econòmica i social, el Govern del PP estigui pagant a gent per estar a casa seva sense fer res i tot per la seva fòbia d'eliminiar treballadors de l'administració".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube