Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que "la retirada definitiva dels nous imposts és la única decisió possible"

REunió empresaris amb PSIB tema imposts web Armengol: "El president Bauzá només encerta quan rectifica. Què farà ara que té un forat de més de 225 milions d'euros als pressupostats el 2013? Quins nous retalls farà o tornarà a tancar hospitals?" El PSIB-PSOE s'ha reunit avui matí amb els empresaris.

El PSIB-PSOE ha exigit avui la retirada definitiva de la llei dels nous imposts, que graven el consum de les famílies i  dificulten la recuperació econòmica a les Illes Balears. "La única decisió possible a dia d'avui és la retirada definitiva d'aquesta llei. Fins que no la retirin, no podem estar segurs que no faran aquest desbarat passat l'estiu", ha declarat la portaveu parlamentària socialista Francina Armengol.

Davant la decisió del Govern Bauzá de posposar l'aplicació dels nous imposts, Armengol ha opinat que "està bé que aturin aquest desbarat, tot i que demostra una improvisació absoluta del Govern". La portaveu socialista ha opinat que "el Govern o sap cap on va i ha demostrat una clara incompetència per gestionar els recursos públics i l'economia d'aquesta comunitat autònoma".  

La portaveu parlamentària del PSIB-PSOE considera que "el president Bauzá només encerta quan rectifica". Però Armengol ha assenyalat que encara queden moltes preguntes sense resposta : "Volem saber què farà el Govern ara, que té 115 milions d'euros previstos com a ingressos d'aquests imposts i 110 del conveni de carreteres que ja sabem que no arribaran. Com omplirà el Govern un forat de 225 M€? Quins nous retalls faran?, tornarà a la seva tesis de tancar hospitals?", ha demanat Armengol.

Els socialistes consideren que la nefasta gestió del tema dels nous imposts defineix perfectament les dues característiques del Govern de JR.Bauzá: la incompetència i la imposició i manca de diàleg. La socialista s'ha demanat també quina seguretat pot tenir un ciutadà davant un govern que "un dia aprova uns imposts, després els lleva, ara tanca hospitals i ara ja no els tanca. No saben cap on van".

En una roda de premsa avui matí, Armengol ha recordat que hi ha alternatives als imposts que graven el consum i perjudiquen a famílies i empreses. Una d'elles és una reforma tributària progressiva, perquè pagui més qui més té, o fer un front comú per reclamar a Madrid les inversions estatutàries que pertoquen a Balears. Mentre Andalussia es planteja recórrer als tribunals la manca de pagament de les seves inversions estatutàries "Balears no només no es planteja un recurs, sinó que ni tan sols ha presentat les propostes que haurien fet possible l'arribada de 800 milions d'euros en els passats dos anys", ha dit Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube