Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es compromet amb el projecte del Tren de Llevant

Acte signatura compromís Tren LlevantLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha signat el compromís en favor del Tren de Llevant i a incloure-ho en el programa electoral del 2015.

Armengol ha formalitzat amb aquesta signatura el compromís socialista a respectar el Pla Director Sectorial de Transports i a cercar les fórmules de finançament per a la finalització de les obres del projecte de tren Manacor-Cala Ratjada.

L'acte de signatura, organitzat per la Plataforma a favor del Tren de Llevant, ha tengut lloc a Can Alcover i ha comptat amb la participació, a més del PSIB-PSOE, d'altres formacions polítiques com MES, Esquerra Unida  i Unió de Partits Independents de les Illes.

Armengol ha aprofitat l'acte per criticar la decisió del Govern Bauzá de renunciar definitivament al projecte del tren d'Artà, deixant unes obres a mig fer i sense reclamar al Govern Central el compliment del conveni ferroviari.

"Company vol eliminar el transport públic"

Per altra part, el diputat Cosme Bonet, ha criticat l'anunci fet pel Govern de reduir la freqüències de trens durant els mesos d'estiu. Bonet ha dit "que cada vegada són més evidents les mostres del conseller Company de voler eliminar el transport públic, deixant les freqüències de tren sota mínims als mesos d'estiu o amb la decisió d'aturar el servei de metro".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube