Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix a Bauzá que comparegui i expliqui immediatament l’espionatge polític a diputats socialistes

Thomàs web 2El portaveu adjunt del Grup Socialista, Vicenç Thomàs, ha qualificat de "molt greu" el presumpte espionatge polític a un grup de diputats del PSIB-PSOE per part del PP l'any 2010, i que ha reconegut el portaveu Miquel Ramis.

Thomàs ha exigit la compareixença immediata del president del PP a les Illes Balears, José Ramón Bauzá, per explicar aquest espionatge i per a que desmenteixi o ratifiqui les declaracions de Ramis segons les quals es podrien haver investigat fins i tot a jutges i fiscals i no passaria res.

Des del PSIB-PSOE, Thomas ha afirmat que "una persona que fa aquestes afirmacions no pot continuar com a diputat al Congrés dels Diputats i portaveu del PP i per això exigim a José Ramón Bauzá que doni una explicació pública per desmentir-ho o per cessar-lo immediatament".

El diputat i portaveu socialista ha dit que no és tolerable en un país democràtic aquest tipus d'espionatges polítics per part d'un partit polític a uns diputats i "ni Espanya ni Mallorca són Sicília com es pensa el PP i Miquel Ramis".

Vicenç Thomàs ha fet aquestes manifestacions després de saber-se que el PP  havia contractat l'any 2010 a una agència per espiar a un grup de diputats socialistes, segons va reconèixer el propi portaveu del PP a les Illes, Miquel Ramis, al diari digital InfoLibre.es.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube