Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana una comissió d’investigació pel sobrecost en la compra de l’hotel Rocamar i estudia dur-lo davant la Fiscalia

Thomàs i Oliver web rdpLa diputada del PSIB-PSOE, Bel Oliver,  ha afirmat que davant els dubtes i les ombres que desperta l'operació de compra per part de la conselleria de Turisme del solar de l'antic hotel Rocamar, a Sóller, "el Grup Socialista sol·licitarà la creació d'una comissió d'investigació per aclarir el sobrecost pagat en l'operació i les responsabilitats polítiques que se'n puguin derivar".

Oliver ha recordat que la conselleria de Carlos Delgado ha pagat per aquest solar en ruïnes 971.671 euros quan la taxació fixava un valor de només 284.631 €, és a dir 687.000 € més. "Davant la gravetat dels fets i les possibles responsabilitats, el PSIB-PSOE està estudiant també traslladar aquest tema a la Fiscalia per a que iniciï  una investigació", ha afirmat la diputada.

Bel Oliver ha recordat que després de quatre preguntes orals al Ple del Parlament i una interpel·lació, "el conseller Delgado ha estat incapaç de donar cap resposta o argument aclaridor davant una operació urbanística plena d'ombres i dubtes". La diputada socialista ha afirmat que el Govern ha pagat un sobrecost de més de 687.000 € per un solar on hi ha un edifici, l'antic hotel Rocamar, que ara s'ha d'esbucar. "Demanam a més al Govern que actuï de forma ràpida i urgent en un edifici que és un perill públic, ja que està declarat en situació de ruïna, i del qual ara n'és el responsable".

La diputada socialista ha acusat a Delgado "d'haver comprat el solar de l'hotel Rocamar amb un sobrecost d'un 241% més del preu taxat, tres vegades i mitja més per aquest solar amb un edifici en ruïnes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube